Contact met gratis waarzeggers online

Bent u op deze website gekomen omdat u op zoek bent naar een gratis waarzegger of gratis waarzegster? Zou u graag voorspellingen willen ontvangen over bijvoorbeeld de liefde, een zwangerschap of uw financiële situatie? Dan willen wij u ten eerste graag vertellen dat dit inderdaad mogelijk is. Wel moet u rekening houden met het feit dat de mogelijkheden beperkter zijn dan wanneer u betaald voor een reading van een waarzegger. Wanneer u dit begrijpt en toch interesse hebt om gratis voorspellingen van een waarzegger te ontvangen dan geven wij u graag nog iets meer informatie en laten wij u weten waar u terecht kunt voor contact met gratis waarzegsters. Wij hebben namelijk een gratis waarzegger chat gevonden waar u onbeperkt kosteloos kunt chatten. 

Hoe werkt contact met een gratis waarzegger?

Online kunt u op verschillende manieren in contact komen met een gratis waarzegger. De meest bekende manieren zijn via de telefoon of via de chat. Helaas is het zo dat u vaak maar zeer kort de tijd krijgt om met de waarzegger te spreken. Bij veel websites is dit zelfs maar 2 minuten! Hier heeft u natuurlijk niet zoveel aan. 2 minuten is helaas veel te kort om een vraag te stellen en daar dan ook nog een zuiver antwoord op te krijgen. Soms zijn er bijvoorbeeld ook speciale promoties waarbij u extra gratis credits krijgt. Maar u moet dan dus eerst betalen voordat u deze credits ontvangt. Helemaal gratis is het dus niet. 

Na grondig onderzoek hebben wij toch een zeer geschikte website gevonden waarbij u wel degelijk kunt chatten met gratis waarzeggers! En dit zelfs voor onbepaalde tijd en zo vaak als u maar wilt. Deze website is erg uniek en wij hebben nog geen website gevonden die een soortgelijke manier van contact met waarzeggers aanbiedt. 

Nu vraagt u zich natuurlijk af welke website dit dan is en hoe u zelf ook kunt chatten met de waarzegsters. Wij geven u graag alle informatie die u nodig heeft. Lees deze informatie ook goed zodat er geen misverstanden ontstaan. 

Hoe werk de gratis waarzegger chat?

Zoals eerder gezegd werkt de chat die wij gevonden hebben op een manier die waarschijnlijk nog niet bij u bekend is. U begint door een gratis account aan te maken. Vervolgens kunt u zien welke consulenten waaronder waarzeggers er op dit moment live zijn. Dit betekend dat ze op dit moment beschikbaar zijn om mee te chatten, geheel kosteloos. 

U kiest een consulent en kunt dan direct hun openbare chat room binnengaan. Geheel uniek is dat u de waarzeggers live kunt zien via een webcam. Vaak gebruiken ze ook een microfoon. 

Meestal zijn er nog andere chatters in de chatroom aanwezig. U kunt nu direct met de waarzegger en de andere chatters chatten. De gratis chatrooms zijn bedoeld om de waarzegger beter te leren kennen of om gewoon gezellig mee te chatten. Er worden vele uiteenlopende onderwerpen besproken. Alledaagse onderwerpen en situaties maar ook spirituale en paranormale onderwerpen natuurlijk. 

Maar het allerbeste van de gratis chatrooms is natuurlijk dat ze de mogelijkheid geven om een gratis reading te ontvangen. Veel consulenten geven namelijk geregeld gratis demo readings. Ze doen dit op verschillende manier. Soms mag u gewoon een vraag stellen en de andere keer wordt er een spelletje gespeeld zoals ''Kies een kaartje'' of ''Ja of Nee''. 

U mag zelf ook altijd aan de consulenten vragen of ze misschien een kaartje voor u willen leggen of dat u een gratis vraag zou mogen stellen. 

Onthoudt wel dat niet alle waarzeggers gratis readings geven tijdens de gratis chat. Maar dat mag geen probleem zijn want er zijn altijd meerdere waarzeggers aanwezig. Het zal dus waarschijnlijk weinig moeite kosten om een gratis antwoord of gratis voorspellingen te ontvangen. 

Natuurlijk hebben wij de chat zelf ook meerdere malen geprobeerd en wij had elke keer binnen 10 minuten al een gratis tarot kaartje gekregen of wij mochten meteen een vraag stellen waarop er gratis antwoord werd gegeven. De antwoorden waren duidelijk en wij konden ons hier ook zeker in vinden. 

Tijdens de gratis chat kunnen de chatters de consulent uitnodigen voor een betaald privé consult. U kunt er dus vanuit gaan dat de waarzeggers die gratis readings doen eerlijk en zuiver zijn. Zij willen zo hun kwaliteiten laten zien en demonstreren hoe ze werken. Wanneer zijn accuraat zijn zullen de chatters in hun room hun uitnodigen voor een betaald consult voor nog meer informatie. 

Ontvang meteen 9,99 gratis credits

Wanneer u liever geen gebruik maakt van de publieke chat rooms dan is er nog een andere mogelijkheid om direct een gratis waarzegger reading te ontvangen. U dient dan ook een account aan te maken. Vervolgens kunt u uw creditcard valideren. Er is geen storting nodig. Er zal geen geld in rekening worden gebracht. Dit hebben wij natuurlijk ook voor u getest. U krijgt direct 9,99 gratis credits in uw account gestort. 

Deze credits kunt u gebruiken voor een gratis reading van maximaal 10 minuten. Belangrijk om te weten is dat u goed op moet letten welke waarzegger u kiest. De consulenten kunnen namelijk zelf hun prijs bepalen. Wanneer u de maximale 10 minuten wilt ontvangen kiest dan voor een waarzegger die $0,99 per minuut vraagt. Wanneer u zich vergist en per ongeluk een duurder medium kiest dan kan het zelfs zijn dat u maar 2 minuten gratis privé kunt chatten. Wees u hier dus van bewust.

Waar kan ik chatten met een gratis waarzegster?

Wij hebben ervoor gezorgd dat u direct via onze website in contact kunt komen met de waarzeggers en waarzegsters. Let wel, deze website is Engelstalig dus u dient de Engelse taal wel te beheersen. Door hieronder op de link te klikken kunt u direct in contact komen met een gratis waarzegger. 

Direct goedkoop chatten met Nederlandse waarzeggers

Het kan natuurlijk zo zijn dat u de Engelse taal niet goed beheerst of dat u gewoon geen interesse heeft om te chatten met Engelstalige waarzeggers. Dan willen we u graag wijzen op de Nederlandse waarzeggers waar u al heel goedkoop een consult van kunt ontvangen. Namelijk voor maar €10 kunt u al een mooi consult aangaan. Dit is dan ook de goedkoopste waarzeggerchat van de Benelux. Op deze website werken ook bekende waarzeggers die u waarschijnlijk wel kent van Het zesde zintuig of van Astro Tv.