Medium spreken - Hulp, advies en inzichten

Bent u al een tijdje aan het denken om met een medium, helderziende of paragnost te praten? Maar heeft u twijfels en weet u niet zo goed of zij u wel kunnen helpen? Wanneer is het een slim idee om u te wenden tot een paranormaal medium? Misschien denkt u dat uw vraag vreemd is en durft u niet zo goed. Of misschien bent u wel bang voor wat u te horen krijgt. Met een medium, helderziende of paragnost spreken is helemaal niet eng en u hoeft zeker niet bang te zijn om vreemd gevonden te worden. Mediums en andere paranormale consulenten zijn er om u te helpen met welke vraag of probleem u op dit moment ook rondloopt. Zij kunnen u juist helpen met professioneel advies, inzichten, duidelijkheid en adviezen. Natuurlijk is het wel belangrijk dat u met een eerlijk en oprecht medium spreekt. De informatie is meestal erg persoonlijk en u wilt natuurlijk wel weten dat de informatie die u ontvangt ook betrouwbaar is. 

Wanneer kan praten met een medium of paragnost helpen?

Medium spreken
Medium spreken

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom praten met een medium of paragnost kan helpen. Misschien blijft u telkens tegen hetzelfde probleem aanlopen en heeft u geen idee waarom dit steeds is. Het kan zijn dat u inzichten zoekt in een bepaalde situatie. Of wilt u weten waarom u iets overkomen is en wat de les is dat u hieruit diende te leren. Maar er zijn nog veel meer redenen om contact met een medium te zoeken. Het kan ook zien dat u graag boodschappen wilt ontvangen van een overleden dierbaren. Of heeft u zelf een paranormale gaven en wilt u hierin begeleid worden? Maar ook voor verloren objecten zou u een medium of paragnost kunnen raadplegen. Sommige mediums kunnen namelijk zien wat u dit object verloren bent en waar u dit zou kunnen terugvinden. 

Verschillende redenen om een medium te contacteren

 • U heeft een luisterend oor nodig. Mediums en paragnosten zijn erg begripvolle mensen. Vaak hebben ze zelf een zwaar leven gehad en hebben daarmee veel ervaring opgedaan. Ze staan er altijd voor open om u een luisterend oor te bieden. Het kan heel bevrijdend zijn om met iemand te praten die echt naar u luistert en u ook daadwerkelijk begrijpt. Het maakt niet uit waar u over wilt praten. U bent altijd welkom met uw probleem bij een goed medium of goede paragnost.
 • U zoekt contact met iemand van de spirituele wereld. Misschien heeft u uw partner of goede vriend verloren. Waarschijnlijk denkt u nog erg vaak aan deze persoon. Het is helemaal niet vreemd dat u graag zou willen weten hoe het nu met deze persoon gaat. Natuurlijk wilt u ook weten of zij nog weleens aan u denken en of ze weten wat er nu in uw leven speelt. Een medium kan in contact komen met overleden personen en boodschappen van hun aan u doorgeven. U kunt zelf ook praten met overledenen personen, zij zullen u altijd horen. Maar u kunt hun natuurlijk niet horen en daar kan een medium van pas komen. Zij kunnen u helpen met het verlies te verwerken of bewijs leveren van leven na de dood. 
 • U blijft maar vastzitten in een bepaalde situatie of de situatie blijft zich maar herhalen. Dit overkomt iedereen weleens. Wanneer dit gebeurd dan wilt het zeggen dat er een belangrijke les te leren is. Alleen zien wij dit zelf vaak niet. Omdat we er zo diep inzitten kunnen we zelf vaak niet zien waar het probleem ligt en wat er veranderd mag worden. Paragnosten en mediums kunnen heel goed zien wat de onderliggende les van uw situatie is. Zij kunnen u hier nieuwe inzichten in geven en uw begeleiden zodat u deze les kunt afsluiten en u weer verder kunt met uw leven. Vast blijven zitten in een bepaalde situatie kan erg vermoeiend zijn. Het kan veel frustratie opleveren. Nieuwe inzichten van een medium kunnen uw stress direct verlichten en u kunt meteen nieuwe stappen ondernemen die u op het juiste pad helpen. 
 • U wilt graag weten wat u in de toekomst kunt verwachten. Vaak worden mediums en helderzienden ook geraadpleegd voor het doen van echte toekomstvoorspellingen. Helderzienden en waarzeggers zijn vaak gespecialiseerd in het doen van voorspellingen. Ze kunnen voorspellingen doen op elk gebied. Denk hierbij aan liefde, werk, geld, financiën, kinderen, zwangerschap, verhuizing, reizen etc. Wanneer u een helderziende contacteert voor het doen van voorspellingen is het het beste dat u het consult openhoudt en zonder verwachtingen erin gaat. Helderzienden en mediums kunnen namelijk niet zomaar alles voorspellen. Zij krijgen alle informatie van de spirituele wereld en zij beslissen welke informatie er met u gedeeld mag worden. 

Tips voor wanneer u met een medium gaat praten

Er zijn een aantal dingen u kunnen helpen wanneer u met een medium of paragnost gaat praten. Wij zouden u graag een aantal tips geven zodat u zeker weet dat u met een betrouwbaar medium spreekt en dat u de informatie serieus kunt nemen. 

 • Geef niet te veel informatie op voorhand. Laat het medium beginnen met praten. Vaak vraagt het medium wel welke vraag u heeft of wat u zou willen weten. Geeft dan zo beknopt mogelijk antwoord. Echte mediums en paragnosten vinden dit zelf ook fijner. Zo kunnen zij zich goed concentreren en zijn ze niet afgeleid door de informatie die u gaf. 
 • Tenzij u een medium contacteert voor een luisterend oor of advies etc dan is het vaak het beste om het medium zoveel mogelijk te laten praten. Zo krijgt u veel meer waardevolle informatie dan wanneer u 7 van de 10 minuten aan het woord bent geweest. Tijdens het praten krijgt het medium steeds informatie van de spirituele wereld via hun zesde zintuig. Geef alleen antwoord wanneer het medium u iets vraagt en laat het medium dan weer aan het woord. Zo krijgt u alle belangrijke informatie te horen die voor u bestemd is.
 • Elk medium is anders. Elk medium is uniek en ze hebben allemaal hun eigen manier van informatie doorkrijgen. Het ene medium is helderziend, de ander heldervoelend en weer een ander heeft misschien alle gaven. U kunt altijd meerdere mediums contacteren zodat u nog meer informatie krijgt die voor u bestemd is. Niet ieder medium zal altijd evenveel informatie over u doorkrijgen en ook niet dezelfde informatie. 

Manieren om met een medium of paragnost te spreken

Wanneer u heeft besloten dat u met een online medium wilt gaan praten dan kan dit op verschillende manier. Geen enkele manier is beter dan de ander. Het ligt er helemaal uw persoonlijke voorkeur. Elke manier kent weer zijn eigen voor en nadelen. We zitten de verschillende manier en de voor en nadelen van deze manier voor u op een rijtje.

De verschillende manieren

 • Sms-en - Deze manier is natuurlijk erg makkelijk en snel. Dat is het grootste voordeel. U kunt helemaal anoniem blijven en het enige wat u nodig heeft is een mobiele telefoon. Het nadeel is dat het vaak erg prijzig is omdat u per verstuurd smsje betaald en om een volledig consult te ontvangen worden er meestal redelijk veel smsjes verstuurd. Nog een nadeel is dat u totaal niet weet met wie u aan het sms-en bent. Het kan zelfs zo zijn dat u computer gegeneerde berichtjes ontvangt en dat er helemaal niet met een echt medium of echte paragnost aan het sms-en bent. Deze manier van met mediums praten heeft dan ook nooit onze voorkeur. 
 • Bellen - Bellen is de oudste manier sinds de komst van het internet om met mediums en paragnosten in contact te komen. Het voordeel is dat het snel, makkelijk en discreet is. U kunt overal en altijd bellen op elk tijdstip dat u maar uitkomt. Het nadeel is dat u per minuut betaald en dat het soms prijzig kan zijn als het consult langer duurt dan u gedacht had. Nog een nadeel is dat sommige mensen het moeilijk vinden om te bellen met een medium. Zeker als het om gevoelige onderwerpen gaat. 
 • Chatten - Chatten is de nieuwste manier om te praten met mediums online. Het voordeel is dat u kunt chatten waar en wanneer u wilt. Het is anoniem en discreet. Het is vaak de goedkoopste manier omdat u vooraf betaald en zelf beslist wat u uit wilt geven aan een consult. Een nadeel is dat u vrij handig moet zijn met typen omdat u een aantal minuten vooraf aanschaft. Als u lang erover doet om te typen verliest u dus kostbare tijd. Voor sommige mensen is het ook een nadeel dat ze de stem van het medium niet kunnen horen en daarom word chatten weleens als te onpersoonlijk beschouwd. Toch maakt het voor het medium zelf niet uit of ze u wel of niet kunnen horen. 
 • Email-en - Tegenwoordig kunt u op sommige websites ook via de mail in contact komen. Het voordeel is dat u goed kunt nadenken wat u wilt vragen en al uw vragen kunt u in de mail verwerken. Nog een groot voordeel is dat u de mail kunt bewaren. Zo gaat u consult nooit verloren en kunt u het later altijd teruglezen. Een nadeel is dat u niet live met een medium spreekt. U stuurt meestal 1 mail en krijgt ook 1 mail met antwoorden terug. U betaald per mail. Wilt u meer weten of heeft u verdere vragen dan kunt u een nieuwe mail verzenden waar u ook weer voor betaald. 

Direct met een bewezen medium praten?

Heeft u na het lezen van deze informatie de interesse gekregen om met een medium te praten? Dan verwijzen wij u graag door één van de beste medium chat aanbieders van Nederland. Hier kunt u al zeer goedkoop voor €10 een compleet consult ontvangen. Hier kunt u ook een email consult aanvragen.

Liever bellen met een medium? Dat kan natuurlijk ook! Bezoek de telefoon mediums