Paranormaal advies van een erkend medium online

Veel mensen keren zich tegenwoordig tot een medium, helderziende, paragnost, tarot kaartlegger of waarzegger voor paranormaal advies. U kunt voor zeer veel uiteenlopende vragen en problemen bij mediums en andere paranormale adviseurs terecht. Wanneer u een betrouwbaar en ervaren paranormaal adviseur contacteert voor advies dan kan dit zeer zeker erg nuttig voor u zijn. Het kan u bijvoorbeeld helpen wanneer u bijvoorbeeld een belangrijke keuze moet maken op financieel of relationeel gebied. Zij kunnen u dan adviseren welke weg u het beste kunt inslaan en wanneer het de beste tijd hiervoor is. Veel bekende mensen van over de hele wereld contacteren met regelmaat een medium, paragnost of waarzegger die hun adviseert bij het nemen van belangrijke beslissingen. Wilt u ook graag paranormale hulp ontvangen via online chat of misschien wel via email? Dan helpen wij u natuurlijk graag verder.

Waarom paranormaal advies vragen?

Zoals u waarschijnlijk al weet hebben mediums en paragnosten paranormale gaven waardoor ze over meer informatie dan de gewone mens beschikken. Op deze manier kunnen zij mensen helpen met spiritueel en paranormaal advies. Ze kunnen namelijk invoelen op een bepaalde situatie en zo kijken welke informatie zij doorkrijgen hierover. Ze kunnen vaak zelfs een kijkje nemen in de toekomst en zo te weten komen hoe een bepaalde situatie zich gaat ontvouwen. Mediums en paragnosten maken gebruik van hun gaven zoals helder zien, helder voelen en helder weten wanneer ze iemand van paranormaal advies voorzien. Heel wat beroemde mensen maken gebruik van bijvoorbeeld mediums en astrologen wanneer ze voor een belangrijke keuze staan. Maar niet alleen beroemde en welvarende mensen kunnen gebruik maken van betrouwbaar paranormaal advies. Door de komst van het internet is paranormaal advies nu voor iedereen makkelijk en snel beschikbaar.

Waar kunt u paranormaal advies voor vragen?

Mediums, helderzienden en waarzeggers kunnen u op verschillende gebieden bijstaan met paranormaal advies. Dit kan eigenlijk op elk gebied. Het zal voor u waarschijnlijk geen verrassing zijn dat veel mensen advies zoeken op gebied van relaties en werk. Omdat een medium of paragnost duidelijke informatie doorkrijgt over de situatie kan hij of zij u precies vertellen hoe u het beste kunt handelen. Ze kunnen u niet alleen advies geven maar bijvoorbeeld ook waarschuwen wanneer u op het punt staan een verkeerde keuze te maken. U heeft natuurlijk altijd de vrije keuze om wel of niet naar deze waarschuwing te luisteren. Misschien zit u helemaal vast in een bepaalde situatie en weet u niet meer hoe u verder moet. Misschien wilt u weten of uw gevoel juist is en bent u op zoek naar iemand die u hier meer duidelijkheid over kan geven. Een paranormaal consult kan zeer uitgebreid zijn en specifiek concentreren op 1 vraag of probleem maar kan ook algemeen zijn en u adviseren om verschillende belangrijke onderwerpen in uw leven. 

Financieel en zakelijk paranormaal advies

Veel zakenmensen en belangrijke beroemde mensen zoals koningen en presidenten keren zich regelmatig tot mediums, helderzienden en astrologen voor zakelijk en financieel advies. Ze volgen vaak de raad van een medium en weten zo groot succes te behalen. Ze laten zich adviseren over welke stappen ze moeten nemen, met welke mensen ze in zee moeten gaan en wat de beste tijd is om ergens in te investeren. Vooral astrologen worden al eeuwenlang door belangrijke wereldleiders geraadpleegd voor spiritueel advies. 

Paranormaal relatie advies

Liefde en relatie is ook een enorm populair onderwerp waarvoor mensen graag een paragnost of medium raadplegen. Er wordt dan bijvoorbeeld ingevoeld op de huidige relatie of een toekomstige relatie. Maar er kan ook gekeken worden naar iemand zijn karakter en behoeftes. Het medium geeft dan advies over wat voor een persoon het beste bij iemand past en wat voor een soort relatie het meeste kans van slagen heeft. Maar er kan bijvoorbeeld ook advies gegeven worden hoe iemand met een bepaalde situatie kan omgaan om zo tot een positief resultaat te komen. U kunt eigenlijk met elke liefde of relatie gerelateerde vraag bij mediums terecht voor eerlijk en professioneel advies, tips en handvaten. 

Paranormaal advies gezondheid

U kunt zelfs terecht bij mediums en paragnosten voor advies op het gebied van uw gezondheid. Maar het is belangrijk om te weten dat een medium of paragnost geen vervanging voor een dokter is en u altijd ook een arts dient te raadplegen bij gezondheidsklachten en problemen. Waar kan een medium of paragnost dan advies over geven? Mediums en paragnosten kunnen invoelen op uw energie en kijken naar uw aura en chakra en kunnen zo kijken waar blokkades zitten en wat voor een klachten u daardoor ondervindt. Dit kunnen lichamelijke maar zeker ook geestelijke klachten zijn. Denk hier bijvoorbeeld aan rugpijn, hoofdpijn, gewrichtspijn, depressie, angsten en slaapproblemen. Wanneer u al een arts bezocht heeft en deze u niet heeft kunnen helpen zoals u gehoopt had dan kan het zeker baat hebben om een goede paragnost/healer te contacteren om te kijken of deze u kan verder helpen doormiddel van een aura/chakra reading en healing. Ze kunnen u adviseren en tips geven hoe u beter in uw vel kunt komen te zitten, zowel geestelijk en fysiek. 

Hoe betrouwbaar is paranormaal advies?

Wanneer u een betrouwbaar medium of paragnost raadpleegt dan is hun advies natuurlijk ook zeer betrouwbaar. Het belangrijkste is dan ook dat u altijd goed onderzoek doet naar het desbetreffende medium of paragnost waar u graag contact mee zou willen. Niet ieder medium of paragnost is even betrouwbaar of even ervaren en zelfs ook niet even eerlijk. Er zijn vandaag de dag veel mediums en paragnosten aan het werk die niet echt over paranormale gaven beschikken. Deze zogenaamde mediums en paragnosten zijn alleen maar uit op uw geld. Hier dient u altijd waakzaam voor te zijn. Maar wanneer u zeker weet dat u in contact bent met een bewezen en ervaren medium of ander spiritueel consult dan kunt u er vanuit gaan dat het advies dat ze u geven ook betrouwbaar en zuiver is. 

Zijn paranormale gaven bewezen?

Er is in de loop der jaren veel onderzoek gedaan naar ESP. ESP betekend Extrasensory perception. Er is dus onderzoek gedaan en gekeken of er bewijs is voor het bestaan van buitenzintuigelijke waarnemingen en paranormale gaven. 

Buitenzintuigelijke waarnemingen worden gedaan met het zesde zintuig. Parapsychologen hebben tussen 1974 en 2008 in 108 publicaties aangetoond dat buitenzintuigelijke waarnemingen echt bestaan. Maar waarom lees je dit dan niet overal in de krant en hoor je erover in het nieuws? Dit komt omdat ESP niet wordt geaccepteerd door de wetenschap. De reguliere wetenschap meent dat dergelijk empirisch bewijs niet bestaat. Hoewel er wordt geaccepteerd dat er mogelijk enig bewijs bestaat, meent de reguliere wetenschap dat de experimenten niet kunnen worden herhaald. 

In december 2010 onthulden Patrizio E. Tressoldi en zijn collega's in het wetenschappelijke tijdschrift NeuroQuantology dat deze overtuigingen niet juist zijn, dat bewijs voor ESP wel degelijk bestaat en dat de waarnemingen ook herhaalbaar zijn. 

Bron en het gehele paper Extrasensory Perception and Quantum Models of Cognition: https://hit.psy.unipd.it/

"Telepathie is een feit, ongeacht wat de ontkenners je zullen vertellen," vertelde Chris Carter, schrijver van het boek Science and Psychic Phenomena: the Fall of the House of Skeptics. "De controverse gaat niet zozeer over het bewijs. De sceptici negeren eenvoudigweg het bewijs. Wanneer ze het niet kunnen negeren, ontkennen ze het en wanneer ze het niet kunnen ontkennen, proberen ze het te onderdrukken."

Zolang de wetenschap niet wilt erkennen dat ESP wel degelijk bestaat blijft onderzoek ernaar voortduren. 

Ontvang zelf direct betrouwbaar paranormaal advies online

Wanneer u graag zelf eens advies zou willen van een erkend medium of andere paranormaal adviseur dan kunt u hieronder direct in contact komen. Op deze door ons geselecteerde paranormaal advies website vindt u alleen de allerbeste spiritueel consulenten die u via de chat direct live te woord kunnen staan. Wij hebben natuurlijk ook uitgebreid onderzoek gedaan naar deze spiritueel advies website. Op de website werken vele verschillende adviseurs die ieder over hun eigen kwaliteiten beschikken. De chat is dag en nacht beschikbaar om direct live een online consult te ontvangen. Daarnaast kunt u op deze website natuurlijk ook vele ervaringen lezen van mensen die hier al spiritueel en paranormaal advies hebben mogen ontvangen. Natuurlijk kunt u zelf ook uw ervaringen met andere bezoekers delen. 

Naast dat u hier terecht kunt voor zakelijk, relatie en gezondheid advies kunt u hier ook terecht voor advies op vele andere gebieden. Denk hier bijvoorbeeld aan advies op gebied van zwangerschap en verhuizing. U kunt hier al voor €10 een mooi consult ontvangen. Dit kan via de chat maar ook via email.