Beste medium sites 2023/2024

Tegenwoordig zijn er steeds meer websites die contact met online mediums en paragnosten aanbieden. Zo zijn er websites waar u kunt chatten of kunt bellen met mediums. Maar welke medium websites zijn nu het beste? Waar moet u op letten wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar medium? Op deze website kunt u veel informatie lezen over online medium websites. En natuurlijk hebben wij voor u een overzicht gemaakt van de allerbeste mediums en paragnosten websites van dit moment. Zo bespaart u dus een hoop tijd en kunt u desgewenst direct in contact komen met een betrouwbaar medium, paragnost, helderziende, waarzegger, astroloog of tarot kaartlegger online. Kom direct in contact met de beste mediums van Nederland bekend van tv!

Wat zijn de beste medium websites van dit moment?

Paragnostenchat.nl

Op nummer 1 staat voor ons zonder enige twijfel de website paragnostenchat.nl - Hier vindt u een overzicht van streng gescreende mediums en paragnosten. De mediums en paragnosten op deze website zijn alle zeer ervaren en kunnen u helpen met elke vraag die u in gedachten heeft. Op deze chat werken de beste mediums en paragnosten die onder andere bekend zijn van radio en tv. Zo werken er mediums van de bekende tv programma's Het zesde zintuig en Astro tv

Paragnostenchat.nl biedt niet alleen medium chat consulten aan maar ook email consulten en foto consulten. U kunt hier vele verschillende soorten consulten ontvangen zoals een liefdes consult, zwangerschap reading, energetische reading, dieren reading, tarot consult en een medium reading voor contact met overledenen. U kunt hier al voor €10 een compleet online consult van kunt ontvangen. Via onze site kunt u direct in contact komen met de mediums en paragnosten van paragnostenchat.nl. 

Bezoek de medium chat

Oranum.com

Voor nummer 2 hebben wij een vrij unieke medium chat aanbieder gekozen. Deze medium site biedt namelijk op een unieke manier gratis medium chat. Let wel, deze gratis medium chat site is Engelstalig. Er werken mediums afkomstig van over de hele wereld. Er werken dus ook wel Nederlandse, Belgische, Franse, Duitse, Italiaanse, Poolse, Spaanse en Hongaarse mediums en paragnosten, maar over het algemeen is Engels de meest gesproken taal. De website is dus misschien niet geschikt voor iedereen maar vooral voor mensen die de Engelse taal ook beheersen. Toch wilde we deze website graag benoemen omdat het de enige medium site is waar u 100% gratis kunt chatten met mediums, paragnosten, helderzienden, waarzeggers, astrologen, numerologen, coaches en healers. U kunt hier gratis antwoord op uw vraag krijgen tijdens een gratis chat maar u kunt zelfs gratis medium consulten van maximaal 10 minuten ontvangen. Alle mediums zijn ook live te zien via de webcam. Via onze site kunt u ook direct in contact komen met de gratis mediums van Oranum.

Bezoek de gratis medium chat

Wat maakt een medium site een goede medium site?

  • Ten eerste is het natuurlijk belangrijk dat een medium site hun mediums en paragnosten streng screened. Een screening zorgt ervoor dat de goede mediums van de minder goede mediums gescheiden worden. Wanneer een site een goede screening houdt dan betekend dit ook dat de website goede bedoelingen heeft en niet alleen maar uit is op geld verdienen. U wilt natuurlijk wel zeker zijn dat u in contact komt met een goed medium en niet met een oplichter. 
  • Verder biedt een betrouwbare medium site hun bezoekers de optie om hun ervaringen met andere bezoekers te delen. Een goede medium site heeft namelijk niks te verbergen. 
  • Het is natuurlijk ook belangrijk dat er genoeg keuze is uit verschillende mediums, paragnosten, helderzienden, waarzeggers en healers. Alle mediums zijn uniek en hebben ook allemaal iets unieks te bieden. Wanneer er veel mediums werken bij een website hoeft dat niet perse te betekenen dat de website betrouwbaar is. Het kan juist ook zijn dat de website zomaar iedereen aanneemt zonder een goede screening te houden. Wanneer er veel mediums werken kijk dan altijd of u ervaringen van bezoekers kunt lezen. 
  • Natuurlijk is het ook erg fijn als de consulten niet te duur zijn. Een duur consult is niet altijd een goed consult en een goedkoop consult is ook niet per definitie een slecht consult. Meestal betaald u online rond €1 per minuut voor uw consult. Het is dan wel fijn als u al kleine creditpakketten kunt aanschaffen. Een klein creditpakket is bijvoorbeeld een pakket van €10 voor 10 minuten. 
  • Wanneer u een vraag heeft of wanneer er een probleem is met bijvoorbeeld uw betaling dan wilt u natuurlijk wel goed en vriendelijk geholpen worden. Een goede klantenservice is daarom ook van belang. Kijk of de website makkelijk te contacteren is via een contact formulier of via een telefoonnummer. 


Top medium en paragnosten website

Een andere top medium website is gratismediumchat.nl hier kunt u heel veel informatie vinden over mediums en paragnosten en kunt u ook direct in contact komen met de beste mediums online.