Wat is een waarzegger precies?

Waarzeggers - Waar kan een waarzegger mee helpen?

Iedereen heeft natuurlijk weleens van waarzeggers gehoord. Vaak worden ze onterecht gezien als oplichters en fraudeurs. Dit komt natuurlijk omdat er veel zogenaamde waarzeggers aan het werk zijn die helaas niet echt over waarzeg kwaliteiten beschikken. Zij proberen inderdaad gebruik te maken van de kwetsbaarheid en het vertrouwen van mensen om zo zelf aan hun geld te komen. Ook zijn er waarzeggers die geloven dat ze over waarzeg kwaliteiten beschikken maar dit is helaas dan niet het geval. Niet iedereen kan zomaar een goede waarzegger of waarzegster worden. Daar komt wel wat meer bij kijken dan alleen maar Tarotkaarten lezen of een pendel een vraag stellen. Graag geven we u meer informatie over waarzeggers en kunt u natuurlijk direct in contact komen met een betrouwbare online waarzegger via chat of telefoon. 

Waar moet een goede waarzegger over beschikken?

Een goede waarzegger is iemand die zuivere toekomstvoorspellingen kan doen op vele verschillende gebieden. De meeste waarzeggers maken gebruik van hulpmiddelen om de toekomst te voorspellen. Maar daarnaast heeft een echte waarzegger of waarzegster ook een sterk ontwikkelde intuïtie en beschikt hij of zij of één of meerdere paranormale vermogens die hun ook helpen informatie over iemand zijn toekomst te ontvangen. 

Paranormale vermogen waar een waarzegger over beschikt

 • Helderzien - Iemand die helder ziet, ziet beelden van iemand zijn verleden, heden of toekomst.
 • Helderhoren - Iemand die helder hoort kan stemmen horen van bv overleden personen en gidsen.
 • Heldervoelen - Iemand die helder voelt kan bv iemand zijn pijn voelen maar het kan ook zijn dat iemand kan aanvoelen wat er precies gaat gebeuren. 
 • Helderweten - Iemand die helder weet, weet vaak hoe een situatie gaat verlopen zonder dat daar enige aanwijzingen voor zijn. 
 • Helderproeven - Iemand die helder proeft kan bv het favoriete eten proeven van een overleden persoon die tijdens een reading aanwezig is. 
 • Helderruiken - Iemand die helder ruikt kan bv de parfum ruiken van een overleden persoon.

Hulpmiddelen die waarzeggers kunnen gebruiken

 • Tarotkaarten of andere waarzegkaarten
 • Waarzegbol
 • Pendel
 • Runen 
 • Astrologie
 • Handlezen
 • Koffiedik kijken

Welke voorspellingen kan een waarzegger doen?

Een echte waarzegger kan op elk gebied voorspellingen doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de liefde, werk, relaties, geld, kinderen, zwangerschap, verhuizing en gezondheid. Maar wat belangrijk is om te weten is dat niet zomaar alles al voorspeld kan worden. Sommige gebeurtenissen staan nu eenmaal nog niet vast maar worden gecreëerd door de keuzes die u maakt. Een waarzegger kan u alleen vertellen wat zij op dit moment voor u doorkrijgen via bijvoorbeeld hun zesde zintuig of door de tarotkaarten te lezen. Wees dus niet teleurgesteld wanneer een waarzegger u niet de antwoorden kan geven waar u naar op zoek bent. Een betrouwbare waarzegger zal u altijd eerlijk vertellen wanneer hij of zij op het moment geen antwoord kan geven op uw vraag. 

Is een waarzegger hetzelfde als een paragnost of medium?

Een waarzegger is niet helemaal hetzelfde als een medium of paragnost. Toch beschikken ze vaak over dezelfde kwaliteiten. Zo kunnen ze allemaal een kijkje nemen in iemand zijn verleden, heden en toekomst. Het verschil tussen een waarzegger en paragnost is dat een waarzegger zich vooral bezig houdt met het doen van voorspellingen. Terwijl een paragnost zich concentreert op iemand zijn verleden en heden en daarbij een klein stukje toekomst. Een medium is dan weer iemand die in staat is om contact te maken met de spirituele wereld. Denk hierbij aan overleden dierbaren. 

Chat met een online waarzegger

Wilt u zelf graag eens in contact komen met een betrouwbare online waarzegger? Dan kunt u kiezen om te chatten of bellen. Wij hebben vast een goede waarzegger chat voor u uitgezocht waar u direct live in contact kunt komen met professionele waarzeggers en waarzegsters. Hier kunt u ook vele ervaringen lezen die andere mensen met de waarzeggers hebben gehad. Voor maar €10 kunt u hier al een mooi waarzegger consult ontvangen.

Bezoek de waarzegger chat

Bellen met een waarzegger

Heeft u toch meer interesse om te bellen met een online waarzegger? Wij hebben ook verschillende bel sites onder de loep genomen en hebben daaruit één gekozen die wij als beste beoordelen. Alle waarzeggers worden hier vooraf streng gescreend. De eigenaar is zelf ook een paragnost met een zeer goede reputatie. Bellen via de website gaat met credits en is daarom een stuk voordeliger dan bellen naar een 0900 nummer. 

Waarzegger bellen

Gratis waarzegger chat

Naast dat u via deze website goedkoop in contact kunt komen met betrouwbare en bewezen waarzeggers kunt u ook helemaal gratis in contact komen. Wij hebben namelijk een gratis waarzegger chat gevonden waar u gratis kunt chatten en gratis antwoorden op uw vragen kunt krijgen. Let wel, deze gratis waarzegger chat is Engelstalig. Wilt u meer informatie over de gratis waarzegger chat? Klik dan op onderstaande link.

Gratis waarzegger chat