Eerlijk medium - herken een betrouwbaar medium 

Contact met een betrouwbaar medium

Een betrouwbaar medium is een persoon die beschikt over echte paranormale gaven. Een betrouwbaar medium, paragnost, helderziende of waarzegger kan over verschillende paranormale gaven beschikken. Zo kan een medium of paragnost helderziend, helderhorend, helder voelend of helder wetend zijn. Een betrouwbaar medium heeft ook de gave om contact te maken met overleden personen over andere intentiteiten uit de spirituele wereld. Er zijn verschillende manier om een oprecht en betrouwbaar medium te herkennen en om ermee in contact te komen. 

Wilt u meer weten over hoe u een echt medium kunt herkennen of wilt u direct in contact komen met een bewezen medium of paragnost? Lees dan verder. 

Hoe herken ik een betrouwbaar medium of paragnost?

Gelukkig zijn er een aantal simpele manieren hoe u een betrouwbaar medium kunt herkennen. Helaas zijn er vandaag de dag veel zogenaamde nep mediums aan het werk. Dit komt omdat we in een tijd leven van spirituele ontwaking en er mensen zijn die hier een graantje van willen meepikken. Kijk dus altijd goed uit wanneer u op zoek gaat naar een medium of paragnost. 

Een betrouwbaar medium of paragnost zal altijd beginnen met het benoemen van feiten uit uw verleden of heden. Dit doen ze om er zeker van te zijn dat ze contact maken met uw energie. Zo kunt u ook meteen zien of het medium dingen over u weet die niemand anders zou kunnen weten wanneer ze u niet zouden kennen. Daarnaast is een echt medium altijd aardig, begripvol en geduldig. Ze geven advies, inzichten en handvaten. Ze zullen nooit over u oordelen of u verplichten om op een bepaalde manier te handelen. Wanneer dit wel zo is dan kunt u er vanuit gaan dat u niet met een betrouwbaar medium in contact bent gekomen. Wij zullen hieronder een opsomming maken van alle manieren hoe u kunt weten of u met een betrouwbaar medium spreekt.

Manieren om een betrouwbaar medium te herkennen

  • Een betrouwbaar medium benoemd specifieke feiten uit uw verleden
  • Een betrouwbaar medium is altijd aardig en begripvol
  • Een betrouwbaar medium zal nooit oordelen
  • Een betrouwbaar medium stelt niet teveel vragen maar verteld uit zichzelf
  • Een betrouwbaar medium kan feiten benoemen over uw vrienden, familie en kennissen. Zoals het uiterlijk en soms zelfs namen. 
  • Een betrouwbaar medium probeert nooit tijd te rekken om zo meer geld te verdienen. 

Contact met een betrouwbaar medium of paragnost

Wanneer u interesse heeft om in contact te komen met een echt medium dan kunt u de websites die wij aanbieden zeker eens overwegen. Wij hebben uitvoerig onderzoek gedaan naar de beste medium sites en gekeken waar de beste mediums en paragnosten werken. 

Chatten met een betrouwbaar medium

Wanneer u het liefst via de chat in contact wilt komen met een bewezen en oprecht medium dan kunt u deze medium chat eens overwegen. Bij deze medium chat werken alleen streng gescreende mediums, paragnosten, waarzeggers, kaartleggers en helderzienden. Zij hebben alle bewezen over echte paranormale kwaliteiten te beschikken en hebben al vele mensen mogen helpen met hun online consulten. De medium chat is ook één van de goedkoopste van Nederland. U kunt hier al 10 minuten chatten voor €10!

Bellen met een betrouwbaar medium

Wanneer u toch liever belt met een medium dan kunt u hier ook een gratis account aanmaken en direct telefonisch in contact komen met de beste bel mediums. Deze mediums zijn ook allemaal streng gescreent en beschikken over echte paranormale gaven. Bij deze medium website kunt u ook voor €10 een mooi bel consult van 10 minuten ontvangen. 

Bel met een betrouwbaar medium