Betrouwbaar medium contact

Een betrouwbaar medium is een persoon die beschikt over echte paranormale gaven. Een betrouwbaar medium, paragnost, helderziende of waarzegger kan over verschillende paranormale gaven beschikken. Zo kan een medium of paragnost helderziend, helderhorend, helder voelend of helder wetend zijn. Een betrouwbaar medium heeft ook de gave om contact te maken met overleden personen over andere entiteiten uit de spirituele wereld. Er zijn verschillende manier om een oprecht en betrouwbaar medium te herkennen en om ermee in contact te komen. 

Wilt u meer weten over hoe u een echt medium kunt herkennen of wilt u direct in contact komen met een bewezen medium of paragnost? Lees dan verder. 

Hoe herken ik een betrouwbaar medium of paragnost?

Betrouwbare Mediums informatie en contact
Betrouwbare Mediums informatie en contact

Gelukkig zijn er een aantal simpele manieren hoe u een betrouwbaar medium kunt herkennen. Helaas zijn er vandaag de dag veel zogenaamde nep mediums aan het werk. Dit komt omdat we in een tijd leven van spirituele ontwaking en er mensen zijn die hier een graantje van willen meepikken. Kijk dus altijd goed uit wanneer u op zoek gaat naar een medium of paragnost. 

Een betrouwbaar medium of paragnost zal altijd beginnen met het benoemen van feiten uit uw verleden of heden. Dit doen ze om er zeker van te zijn dat ze contact maken met uw energie. Zo kunt u ook meteen zien of het medium dingen over u weet die niemand anders zou kunnen weten wanneer ze u niet zouden kennen. Daarnaast is een echt medium altijd aardig, begripvol en geduldig. Ze geven advies, inzichten en handvaten. Ze zullen nooit over u oordelen of u verplichten om op een bepaalde manier te handelen. Wanneer dit wel zo is dan kunt u er vanuit gaan dat u niet met een betrouwbaar medium in contact bent gekomen. Wij zullen hieronder een opsomming maken van alle manieren hoe u kunt weten of u met een betrouwbaar medium spreekt.

Manieren om een betrouwbaar medium te herkennen

 • Een betrouwbaar medium benoemd specifieke feiten uit uw verleden
 • Een betrouwbaar medium is altijd aardig en begripvol
 • Een betrouwbaar medium zal nooit oordelen
 • Een betrouwbaar medium stelt niet teveel vragen maar verteld uit zichzelf
 • Een betrouwbaar medium kan feiten benoemen over uw vrienden, familie en kennissen. Zoals het uiterlijk en soms zelfs namen. 
 • Een betrouwbaar medium probeert nooit tijd te rekken om zo meer geld te verdienen. 

Waar kunt u in contact komen met Betrouwbare Mediums en Paragnosten?

Wanneer u interesse heeft om in contact te komen met een echt medium dan kunt u de websites die wij aanbieden zeker eens overwegen. Wij hebben uitvoerig onderzoek gedaan naar de beste medium sites en gekeken waar de beste mediums en paragnosten werken. 

Direct Chatten met een Betrouwbaar Medium

Wanneer u het liefst via de chat in contact wilt komen met een bewezen en oprecht medium dan kunt u deze medium chat eens overwegen. Bij deze medium chat werken alleen streng gescreende mediums, paragnosten, waarzeggers, kaartleggers en helderzienden. Zij hebben alle bewezen over echte paranormale kwaliteiten te beschikken en hebben al vele mensen mogen helpen met hun online consulten. De medium chat is ook één van de goedkoopste van Nederland. U kunt hier al 10 minuten chatten voor €10! 

FAQ over Betrouwbare Mediums en Paragnosten

Hoe vind u een betrouwbaar medium of paragnost?

 • Referenties en recensies: Zoek naar mediums met positieve aanbevelingen en recensies van mensen die hun diensten hebben gebruikt. Dit is één van de belangrijkste tips om een betrouwbaar medium of paragnost te vinden.
 • Ervaring en opleiding: Bekijk de achtergrond van het medium - ervaring, training, en eventuele certificeringen. 
 • Intuïtie en gevoel: Vertrouw op uw intuïtie wanneer u met een medium spreekt. Als iets niet goed aanvoelt, is het wellicht verstandig om verder te zoeken.
 • Gratis consult: Sommige mediums bieden een gratis kennismakingsgesprek aan. Gebruik dit om te beoordelen of u een klik voelt en of het medium betrouwbaar lijkt.
 • Stel vragen: Vraag naar specifieke informatie die alleen u weet, om de geloofwaardigheid van het medium te testen.
 • Vertrouwelijkheid en ethiek: Een betrouwbaar medium zal respectvol en ethisch handelen, zonder druk uit te oefenen op uw beslissingen.

Waar vind u betrouwbare mediums?

 • Aanbevelingen: Vraag vrienden of familie om aanbevelingen als ze positieve ervaringen hebben gehad met mediums.
 • Online platforms: Er zijn online platforms waar mensen beoordelingen achterlaten over mediums en paragnosten.
 • Spirituele gemeenschappen: Evenementen, beurzen en spirituele gemeenschappen kunnen ook goede bronnen zijn om betrouwbare mediums te vinden.

Wat zijn waarschuwingssignalen van onbetrouwbare mediums?

 • Claims van 100% nauwkeurigheid: Geen enkel medium is 100% accuraat. Wees voorzichtig met diegenen die dergelijke claims maken. Dit is een belangrijk teken dat iemand waarschijnlijk niet oprecht is.
 • Druk uitoefenen voor extra betalingen: Als een medium herhaaldelijk extra diensten probeert te verkopen, kan dit een teken zijn van oneerlijkheid.
 • Gebrek aan openheid: Betrouwbare mediums zijn meestal open over hun methoden en zullen vragen hierover beantwoorden. Ze hebben niks te verbergen en delen graag met u hoe ze werken en wat hun talenten en kwaliteiten zijn. 

Wees kritisch en gebruik uw gezond verstand bij het kiezen van een medium. Laat u niet misleiden door beloften die te mooi klinken om waar te zijn.