Gratis medium consult - Gratis 10 minuten reading! 

Gratis consult van een medium, paragnost of waarzegger 

Gratis medium consult
Gratis medium consult

Bent u op zoek naar een gratis medium consult? Dan geven wij u graag wat meer informatie. Wij vertellen u of het mogelijk is om een gratis medium consult te ontvangen en natuurlijk ook waar u dit gratis consult dan kunt aanvragen. Helaas zijn de mogelijkheden om een 100% gratis medium reading te ontvangen erg beperkt. Het is soms wel mogelijk om bijvoorbeeld gratis 2 minuten te bellen of te chatten met een medium, paragnost, helderziende of waarzegger maar u kunt nergens zomaar gratis consulten van onbeperkte tijd ontvangen. Toch hebben wij wel één manier gevonden om een gratis medium consult van 10 minuten te ontvangen. Daarbij moeten we wel meteen vermelden dat deze mediums helaas niet Nederlandstalig zijn maar Engels spreken. Wanneer je de Engelse taal goed beheerst dan kun je hier helemaal gratis chatten, gratis vragen stellen en zelfs een gratis consult van 10 minuten ontvangen!

Lees de informatie op deze pagina zorgvuldig om misverstanden te voorkomen!

Vraag direct een gratis medium consult aan!

Om een gratis medium consult of paragnosten consult te ontvangen is het het beste als u even een gratis account aanmaakt. Daarna heeft u direct toegang tot vele gratis medium chat rooms. Hier kunt u onbeperkt gratis chatten en is vaak mogelijk om gratis een vraag te stellen of een gratis kleine reading te ontvangen. Heeft u geen zin om te wachten totdat een medium of paragnost u een gratis reading aanbiedt? Dan kunt u ervoor kiezen om direct een gratis 10 minuten consult aan te vragen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is uw creditcard te valideren. Er is geen storting voor nodig en er wordt absoluut geen geld in rekening gebracht op een later tijdstip. 

U zult direct 9,99 gratis credits in uw account ontvangen waar u een gratis privé consult mee kunt aanvragen. De maximale duur van het gratis medium consult is 10 minuten maar hangt af van de prijs per minuut van het medium of de paragnost die u gekozen heeft. Let dus altijd op hoeveel het medium per minuut kost. Hoe goedkoper het medium hoe langer uw gratis consult duurt.

Let op, iedereen kan dit gratis consult maar 1 keer aanvragen! Maar u kunt elke dag wel gratis kleine readings ontvangen in de openbare chat rooms. Veel mediums, paragnosten, waarzeggers, kaartleggers en helderzienden geven namelijk dagelijks gratis consulten in hun chat rooms!

Goedkoop consult van een medium of paragnost

Wanneer u de Engelse taal niet beheerst of wanneer u geen interesse heeft om met een Engels medium te chatten dan kunt u er ook voor kiezen om in contact te komen met een Nederlands medium. Helaas is hier geen optie om helemaal gratis een consult te ontvangen. Maar u kunt hier wel voor maar €10 een mooi consult van 10 minuten aanvragen. U kunt ervoor kiezen om te bellen of te chatten met de mediums. De mediums en paragnosten behoren echte tot de beste van Nederland. Ze zijn streng gescreend, zeer ervaren en betrouwbaar en hebben al duizenden mensen online mogen helpen met hun zuivere consulten. Natuurlijk kunt u op de website ook ervaringen van andere mensen lezen.

Ik wil graag een bel consult aanvragen

Ik wil graag een chat consult aanvragen