Gratis consult van een medium, paragnost of waarzegger 

Bent u op zoek naar een gratis medium consult? Dan geven wij u graag wat meer informatie. Wij vertellen u of het mogelijk is om een gratis medium consult te ontvangen en natuurlijk ook waar u dit consult dan kunt aanvragen. Helaas zijn de mogelijkheden om een 100% gratis medium reading te ontvangen erg beperkt. Het is soms wel mogelijk om bijvoorbeeld gratis 2 minuten te bellen of te chatten met een medium, paragnost, helderziende of waarzegger maar u kunt nergens zomaar onbetaalde consulten van onbeperkte tijd ontvangen. Toch hebben wij wel een manier gevonden om gratis in contact te komen. Daarbij moeten we wel meteen vermelden dat deze mediums helaas niet Nederlandstalig zijn maar Engels spreken. Wanneer u de Engelse taal goed beheerst dan kun u hier helemaal gratis chatten, vaak een gratis vraag stellen, gratis medium advies ontvangen en zelfs een consult van 15 minuten of meer ontvangen, geen storting nodig! Nadat u een account heeft aangemaakt kunt u direct uw gratis gesprek beginnen!

Lees de informatie op deze pagina zorgvuldig om misverstanden te voorkomen!

Vraag direct een gratis medium consult aan!

Om een gratis medium consult, helderziend consult of paragnosten consult te ontvangen is het het beste als u even een account aanmaakt. Daarna heeft u direct toegang tot vele gratis medium chat rooms. Hier kunt u onbeperkt gratis chatten en is vaak mogelijk om gratis een vraag te stellen of een gratis kleine reading te ontvangen. Heeft u geen zin om te wachten totdat een medium of paragnost u een gratis reading aanbiedt? Dan kunt u ervoor kiezen om direct een 15 minuten consult aan te vragen, geen storting nodig!. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is uw creditcard te valideren. Er is echt geen storting voor nodig en er wordt absoluut geen geld in rekening gebracht op een later tijdstip. 

U zult direct 9,99 gratis credits in uw account ontvangen waar u een gratis privé consult mee kunt aanvragen. De maximale duur van het  medium consult is 10 minuten maar hangt af van de prijs per minuut van het medium of de paragnost die u gekozen heeft. Let dus altijd op hoeveel het medium per minuut kost. Hoe goedkoper het medium hoe langer uw gratis consult duurt.

Let op, iedereen kan dit consult maar 1 keer aanvragen! Maar u kunt elke dag wel gratis kleine readings ontvangen in de openbare chat rooms. Veel mediums, paragnosten, waarzeggers, kaartleggers en helderzienden geven namelijk dagelijks gratis consulten in hun chat rooms!

Welke gratis consulten kunt u ontvangen?

Via de gratis medium chat is het mogelijk om veel verschillende consulten te ontvangen. Natuurlijk geven wij u graag wat uitleg over welke gratis readings u dan meteen kunt aanvragen en wat deze readings precies voor u kunnen betekenen.

Gratis medium consult

Via een gratis medium consult kunt u zoals de naam al doet vermoeden helemaal gratis een reading ontvangen van een ervaren medium. Een medium kunt u raadplegen voor vele uiteenlopende vragen over liefde, werk, geld, relaties, verhuizing, kinderen, gezondheid, zwangerschap en nog veel meer. Maar een medium is ook in staat om contact te maken met uw overleden dierbaren

Gratis helderziend consult

Via een helderziend consult kunt u alles te weten komen over uw toekomst. Zo kan een helderziende u precies vertellen wat u kunt verwachten op verschillende gebieden in uw leven. Misschien wil u weten of u dit jaar zwanger wordt. Of ben u nieuwsgierig wanneer u een nieuwe liefde zult ontmoeten. Via een gratis helderziend consult kunt u antwoord krijgen op deze vragen. 

Gratis liefdes consult

Een liefdes consult concentreert zich alleen maar op het onderwerp liefde. Tijdens dit consult kunt u alles vragen over u en uw huidige partner of over u toekomstige relatie. Liefdes consulten zijn de populairste en meest gegeven consulten in online chat rooms maar ook in echte praktijken. 

Gratis astrologie/horoscoop

Op de chat werken ook veel professionele astrologen die een persoonlijke horoscoop kunnen samenstellen voor bv jou en je partner. Zo kunnen ze berekenen hoe goed jullie bij elkaar passen en op welke vlakken jullie wel of niet dezeldde interesses hebben. Maar er zijn veel verschillende horoscopen die een astroloog voor u kan maken. Dit kan ook op werkgebied, gezondheid, karaktereigenschappen etc.

Goedkoop consult van een medium of paragnost

Wanneer u de Engelse taal niet beheerst of wanneer u geen interesse heeft om met een Engels medium te chatten dan kunt u er ook voor kiezen om in contact te komen met een Nederlands medium. Helaas is hier geen optie om helemaal gratis een consult te ontvangen. Maar u kunt hier wel voor maar €10 een mooi consult van 10 minuten aanvragen. De mediums en paragnosten behoren echte tot de beste van Nederland. Ze zijn streng gescreend, zeer ervaren en betrouwbaar en hebben al duizenden mensen online mogen helpen met hun zuivere consulten. Natuurlijk kunt u op de website ook ervaringen van andere mensen lezen.