Dieren Medium - Communiceren met dieren

De meeste mensen hebben wel eens van een medium gehoord. Maar misschien wist u niet dat er ook mediums voor dieren zijn. Zo een medium wordt ook dikwijls een dierenmedium, dierenfluisteraar of dierentolk genoemd. Maar wat is een dierenmedium nu precies en wat zouden ze voor u kunnen betekenen? Graag geven wij u uitgebreide informatie over dit soort mediums en kunt u natuurlijk indien gewenst ook meteen met de beste dieren mediums van Nederland maar ook van over de hele wereld in contact komen. U kunt hier dan een gratis een account aanmaken en direct via de chat, email of telefoon uw consult ontvangen. 

Wat kan een dierenmedium precies?

Dierenmedium
Dierenmedium

Een medium voor dieren is iemand die de gaven heeft om contact te maken met de energie en ziel van een dier. Dit kan in principe elk soort dier zijn. Levend of overleden. U kunt dus denken aan een hond, kat, paard, vogel of konijn. Het is namelijk zo dat alle levende dieren net als ons en alles om ons heen uit energie bestaan en ook hebben zij net als ons een ziel. Of beter gezegd ze zijn een ziel. 

Een paranormaal medium kan met zielen communiceren. Op deze manier kunnen ze erg veel te weten komen over het dier. Het kan dus voor een eigenaar zeer zinvol zijn om een dierenreading aan te gaan om zo het dier nog beter te leren kennen. Maar ook als een dier bijvoorbeeld gedragsproblemen laat zien dan kan een medium kijken waar deze problemen vandaan komen, hoe ze precies zijn ontstaan en wat u eraan zou kunnen doen. 

Een dieren reading voor een levend dier

In Nederland zijn huisdieren zoals honden en katten zeer populair. Helaas is het zo dat ze niet altijd even gemakkelijk op te voeden zijn en soms laten ze dan ook grote gedragsproblemen zien. Een tolk voor dieren kan een oplossing bieden. Er zijn zelfs dierentolken die gespecialiseerd zijn in communiceren met een bepaald soort dier. Zo zien er dus speciale dierentolken voor bijvoorbeeld paarden maar ook voor honden en katten. U heeft vast weleens gehoord van een hondenfluisteraar of een paardenfluisteraar. 

Soms heeft een medium veel affiniteit met bijvoorbeeld katten en kiezen ze er daarom voor om speciaal readings voor katten te doen. Het medium kijkt dan of het dier gelukkig is, pijn heeft, angsten vertoond, trauma's heeft en wat het dier nodig heeft om gelukkig te zijn. Door het dier te lezen en deze informatie aan de baas door te spelen kan het baasje aan de behoefte van het dier voldoen en ervoor zorgen dat de band tussen hun versterkt wordt en eventuele problemen opgelost worden. 

Maar ook wanneer u gewoon wilt weten of uw dier gelukkig is en wat u zou kunnen doen om het dier nog gelukkiger te maken kunt u een dierentolk raadplegen. Uw dier hoeft dus niet perse problemen te vertonen om een reading van een medium te kunnen ontvangen. 

Een dierenreading voor een overleden dier

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een reading aan te vragen voor een overleden dier. Dit kan ook elk soort dier zijn. Veel mensen houden van hun dier als een familielid en wanneer deze dan komt te overlijden kan dit erg zwaar zijn. Het is dan ook niet vreemd dat u graag nog contact zou willen met uw overleden dier om te weten hoe het met hem gaat. 

Een reading voor een overleden dier kan erg mooi zijn en ook helpen met rouwproces. Wanneer u berusting vindt en weet dat het goed gaat met uw dier en dat zijn ziel voor eeuwig voorleeft en zelfs nog geregeld bij u is kan dit erg veel troost bieden. 

Het medium kan u verschillende dingen vertellen zodat u zeker weet dat zij echt contact maken de ziel van uw dier. Denk hier bijvoorbeeld aan:

  • Het uiterlijk 
  • Opvallende karaktereigenschappen
  • Lievelingseten
  • Leeftijd van overleden
  • Favoriete slaapplekje

Wanneer een dier overlijdt kunnen zij zelf ook tekenen geven dat hun ziel nog bestaat en dat ze nog bij ons zijn. Alleen staan wij als mens hier vaak niet voor open en kunnen we de tekens niet zien of simpelweg niet geloven. 

Dat is natuurlijk erg jammer. Een medium kan met zo een duidelijk bewijs komen dat u vaak niet anders kunt dan geloven dat het lichaam wel gestorven is maar de ziel nog altijd bestaat. 

Dierenmedium hond

Heeft u een hond die gedragsproblemen laat zien? Weet u misschien niet meer wat u ermee aan moet en lijkt niks te helpen? Misschien heeft u al van alles geprobeerd en bent u ten einde raad. Dan zou een dierentolk of hondenfluisteraar u zeker kunnen helpen. Zij kunnen invoelen op de energie van uw hond en zo belangrijke informatie over hem doorkrijgen. Veel hondenfluisteraars kunnen ook direct communiceren met de ziel van uw hond en zo letterlijk met hem praten en vragen wat er met hem aan de hand is en wat hij nodig heeft om zich beter te voelen. 

Dierenmedium overleden hond

Heel veel mensen zoeken contact met een dierenmedium wanneer hun geliefde viervoeter overleden is. Een hond is voor veel mensen toch een volwaardig familielid en even belangrijk als hun echte kinderen als ze die natuurlijk hebben. Wanneer zo een trouwe vriend dan overlijdt willen veel baasjes weten hoe het nu met hem gaat. Vaak zoeken ze bevestiging van leven na de dood en hopen ze dat van het medium te krijgen. Een echt medium voor dieren kan deze bevestiging geven. Het is wel belangrijk dat u zoekt voor een medium dat ook daadwerkelijk kan communiceren met overleden honden. Sommige mediums communiceren namelijk alleen met nog levende honden en andersom. 

Een betrouwbaar medium voor dieren helpt u graag verder in uw rouwproces en doet er alles aan om u te overtuigen en te bewijzen dan uw geliefde hond nog steeds om u heen is en dat zijn ziel zal voortbestaan. 

Medium voor katten

Katten mediums zijn mediums die zich voornamelijk bezighouden met het communiceren met katten. Net zoals hondenfluisteraars gespecialiseerd zijn in communiceren met honden zijn kattenfluisteraars specifiek gespecialiseerd in het communiceren met katten. Katten zijn gecompliceerde wezens en ze hebben ieder hun eigen karakter, wensen en behoeftes. Veel baasjes begrijpen hun kat niet of weten niet hoe ze met deze behoeftes om moeten gaan. Een reading van een kattentolk kan dan een uitkomst bieden. Natuurlijk kunt u ook voor contact met een overleden kat bij een kattenmedium terecht. 

Dierenmedium voor paarden

Er zijn ook mediums die een liefde hebben voor paarden en ook instaat zijn om hiermee te communiceren. Paarden zijn naast honden en katten ook zeer geliefde dieren en eigenaren doen dan ook alles om het hun geliefde dier naar hun zin te maken. 

Paarden kunnen ook gedragsproblemen hebben en een medium kan u hier inzicht in geven. Via onze website kunt u in contact komen met de beste paardenfluisteraars die u kunnen helpen met elke vraag of elk probleem waar u op dit moment mee zit. 

Kom in contact met de beste dierenmediums

Online kunt u ook in contact komen met zeer ervaren dierenlezers en tolken. Dit kan via online chat maar bijvoorbeeld ook door te bellen. Hieronder vindt u de beste dierenmediums van Nederland die direct beschikbaar zijn voor het geven van consulten. 

U kunt gratis en vrijblijvend een account aanmaken. Erna kunt u een medium kiezen en een creditpakket naar keuze aanschaffen. Voor €10 heeft u al een mooi consult van 10 minuten. U kunt ook kiezen voor een reading via email.