Dieren Medium - Contact met een dierentolk

Dieren Medium - Communiceren met dieren

De meeste mensen hebben wel eens van een medium gehoord. Maar misschien wist u niet dat er ook mediums voor dieren zijn . Zo een medium wordt dan dikwijls een dieren medium of dierentolk genoemd. Maar wat is een dierenmedium nu precies en wat zouden ze voor u kunnen betekenen? Graag geven wij u uitgebreide informatie over dierenmediums en kunt u natuurlijk indien gewenst ook meteen met de beste dierenmediums van Nederland maar ook van over de hele wereld in contact komen. U kunt gratis een account aanmaken en direct via de chat of telefoon in contact komen. 

Wat kan een dierenmedium precies?

Een medium voor dieren is iemand die de gaven heeft om contact te maken met de energie of ziel van een dier. Dit kan in principe elk soort dier zijn. Levend of overleden. U kunt dus denken aan een hond, kat, paard, vogel of konijn. Het is namelijk zo dat alle levende dieren net als ons en alles om ons heen uit energie bestaan en ook hebben zij net als ons een ziel. Of beter gezegd ze zijn een ziel. En een paranormaal medium kan hiermee in contact komen en mee communiceren. Op deze manier kunnen ze erg veel te weten komen over het dier. Het kan dus voor een eigenaar zeer zinvol zijn om een dierenreading aan te gaan om zo zijn dier nog beter te leren kennen. Maar ook als een dier bijvoorbeeld gedragsproblemen laat zien dan kan een medium kijken waar deze problemen vandaan komen, hoe ze precies zijn ontstaan en wat u eraan zou kunnen doen. 

Een dierenreading voor een levend dier

In Nederland zijn huisdieren zoals honden en katten zeer populair. Helaas is het zo dat ze niet altijd even gemakkelijk op te voeden zijn en soms laten ze dan ook grote gedragsproblemen zien. Een tolk voor dieren kan een oplossing bieden. Er zijn zelfs dierentolken die gespecialiseerd zijn in communiceren met een bepaald soort dier. Zo zien er dus speciale dierentolken voor bijvoorbeeld paarden maar ook voor honden en katten. Soms heeft een medium veel affiniteit met bijvoorbeeld katten en kiezen ze er daarom voor om speciaal readings voor katten te doen. Het medium kijkt dan of het dier gelukkig is, pijn heeft, angsten vertoond, trauma's heeft en wat het dier nodig heeft om gelukkig te zijn. Door het dier te lezen en deze informatie aan de baas door te spelen kan het baasje aan de behoefte van het dier voldoen en ervoor zorgen dat de band tussen hun versterkt wordt en eventuele problemen opgelost worden. 

Maar ook wanneer u gewoon wilt weten of uw dier gelukkig is en wat u zou kunnen doen om het dier nog gelukkiger te maken kunt u een dierentolk raadplegen. Uw dier hoeft dus niet perse problemen te te vertonen om een reading van een medium te kunnen ontvangen. 

Een dierenreading voor een overleden dier

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een reading aan te vragen voor een overleden dier. Dit kan ook elk soort dier zijn. Veel mensen houden van hun dier als een familielid en wanneer deze dan komt te overlijden kan dit erg zwaar zijn. Het is dan ook niet vreemd dat u graag nog contact zou willen met uw overleden dier om te weten hoe het met hem gaat. 

Een reading voor een overleden dier kan erg mooi zijn en ook helpen met rouwproces. Wanneer u berusting vindt en weet dat het goed gaat met uw dier en dat zijn ziel voor eeuwig voorleeft en zelf nog geregeld bij u is kan dit erg veel troost bieden. 

Het medium kan u verschillende dingen vertellen zodat u zeker weet dat zij echt contact maken de ziel van uw dier. Denk hier bijvoorbeeld aan:

  • Het uiterlijk 
  • Opvallende karaktereigenschappen
  • Lievelingseten
  • Leeftijd van overleden
  • Lievelings slaapplekje

Wanneer een dier overlijdt kunnen zij zelf ook tekenen geven dat hun ziel nog leeft en dat ze nog bij ons zijn. Alleen staan wij als mens hier vaak niet voor open en kunnen we de tekens niet zien of simpelweg niet geloven. 

Dat is natuurlijk erg jammer. Een medium kan met zo een duidelijk bewijs komen dat u vaak niet anders kunt dan geloven dat het lichaam wel gestorven is maar de ziel nog altijd aanwezig is. 

Kom in contact met de beste dierenmediums 

Online kunt u ook in contact komen met zeer ervaren dierenreaders en tolken. Dit kan snel en veilig via online chat maar bijvoorbeeld ook door te bellen. Hieronder vindt u de beste dierenmediums van Nederland die direct beschikbaar zijn voor het geven van consulten. 

U kunt gratis en vrijblijvend een account aanmaken. Erna kunt u een medium kiezen en een creditpakket naar keuze aanschaffen. Voor €10 heeft u al een mooi consult van 10 minuten. U kunt ook kiezen voor een reading via email.