Gratis met een medium bellen

Wij krijgen geregeld de vraag of het mogelijk is om gratis met een medium of paragnost te bellen. Om deze reden zijn wij gaan onderzoeken of het inderdaad mogelijk is om ergens 100% gratis met een medium, paragnost, helderziende of waarzegger te bellen. Na ons uitgebreid onderzoek zijn wij tot een conclusie gekomen. 

Het is soms mogelijk om gratis met een medium te bellen maar dit is niet zo maar. Meestal gaat het om een gratis kennismakingsgesprek van bijvoorbeeld 2 minuten. Of u kunt ergens kans maken op een gratis medium consult als u deelneemt aan een bepaalde actie of wanneer u zich inschrijft voor een nieuwsbrief. 

Wij hebben geen enkele website gevonden die 100% gratis bellen met mediums aanbiedt. Helaas moeten we dus mededelen dat het niet mogelijk is om gratis te bellen. Tenminste niet zodat u er ook echt iets aan heeft. Wanneer u dus met een medium wilt bellen dan zult u hier altijd wel iets voor moeten betalen. 

Is gratis bellen met een medium betrouwbaar?

Mocht u een website hebben gevonden die u een aantal minuten gratis bellen aanbiedt dan kunt u zich misschien afvragen of dit betrouwbaar is. Wij kunnen u hierover vertellen dat dit geheel afhankelijk is van het medium waar u mee belt. Ten eerste dient dit medium natuurlijk betrouwbaar en oprecht te zijn. Zo weet u zeker dat u in ieder geval eerlijke en betrouwbare antwoorden op uw vraag ontvangt. U kunt hierachter komen door eerst onderzoek naar het medium te doen. Wanneer dit medium oprecht is dan kunt u hier waarschijnlijk wel recensies over lezen op de website waar het medium aan het werk is.

Ten tweede is het belangrijk om te kijken wat er van u gevraagd wordt om de gratis belminuten te ontvangen.

Wordt er eerst gevraagd om een betaling te doen alvorens u extra gratis minuten ontvangt? Dan zijn de gratis minuten toch niet helemaal gratis natuurlijk. U moet dan alsnog eerst uw eigen geld inleggen om zo extra minuten te krijgen. Die extra minuten zijn altijd fijn natuurlijk maar eerst uw eigen geld inleggen klinkt dan weer minder aantrekkelijk. 

Het kan ook zijn dat u bijvoorbeeld ergens een gratis telefonisch consult heeft gewonnen. Het kan dan zijn dat het medium u zelf opbelt of dat u het medium dient te bellen. Soms krijgt u bijvoorbeeld een code waarmee u gratis kunt bellen en soms moet u zelf een 06 nummer bellen. U betaald dan wel de gsm kosten maar niet voor het consult.

Het is belangrijk dat u altijd goed bij u zelf na gaat of het voor u goed voelt. 

Gratis bellen met een medium kan zeker betrouwbaar zijn maar kijk uit voor websites en personen die alleen maar uit zijn om u op te lichten. 

Gratis chatten met mediums

Het is dus niet mogelijk om ergens helemaal gratis met een medium te bellen voor onbepaalde tijd. Wel hebben wij een mediumchat gevonden waar u helemaal gratis kunt chatten en ook gratis consulten kunt ontvangen. Het enige nadeel is dat de gratis medium chat Engelstalig is. 

Wanneer u de Engelse taal beheerst dan kunt u hier live chatten met mediums, paragnosten en helderzienden van over de hele wereld. U kun een gratis account aanmaken en direct kiezen uit vele live mediums die direct beschikbaar zijn voor een videochat. U kunt tijdens de gratis chat geregeld gratis kleine readings ontvangen. Ook kunt u wanneer u uw creditcard registreert gratis 9,99 credits ontvangen zonder eerst een storting te hoeven doen. Het is 100% veilig en u krijgt de credits meteen aan uw account toegevoegd.