Medium ja of nee vragen en voorspellingen

Stel je ja of nee vraag aan een medium of paragnost

Ja en nee vragen zijn erg populair op het gebied van waarzeggerij. Mediums, waarzeggers, voorspellers, helderzienden en tarotisten krijgen vaak een ja of nee vraag gesteld. Mensen zijn gefascineerd over weten van de toekomst en willen enorm graag weten wat ze te wachten staat. Online word er ook vaak gezocht naar een ja en nee waarzegger of ja en nee Orakel. Graag zouden wij hier wat meer duidelijk over geven. Is een ja/nee Orakel betrouwbaar en hoe werkt het precies? En waar kunt u het beste uw ja/nee vraag stellen? 

Wij geven u hier graag antwoord op. En natuurlijk kunt u direct in contact komen met de beste waarzeggers om uw vraag meteen te stellen. 

Wat is een online ja of nee orakel?

Ja of nee Orakel
Ja of nee Orakel

Online kunt u op 2 manieren een orakel of waarzegger raadplegen. De eerste manier is om een website te bezoeken waar u uw vraag kunt typen en dan verschijnt automatisch het antwoord Ja of Nee. Wij zullen deze manier echter niet aanbevelen wanneer u een serieuze vraagt heeft. Deze manier van een Orakel raadplegen is eigenlijk meer geschikt als amusement. Er zit namelijk geen echte waarzegger aan de andere kant die deze antwoorden aan u geeft. Het is meestal een computer gegenereerd antwoord. Daarom is het antwoord natuurlijk niet betrouwbaar en kunt u er beter niet teveel waarde aan geven. Wij hebben natuurlijk verschillende Orakels getest met vragen waar we het antwoord al op weten. En wat we al dachten bleek inderdaad waarheid. Het antwoord kwam vaak niet overeen met de werkelijkheid. Wij kunnen dus niet zeggen dat we geloven dat online Orakel widgets echt werken. Hetzelfde geldt eigenlijk voor online kaartleggingen die door een computer gestuurd worden. Wij raden altijd aan om een echte kaartlegger te raadplegen wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar antwoord. 

Wanneer u een serieuze vraagt heeft dan kunt u altijd beter een echte waarzegger of voorspeller raadplegen. Zij zijn vaak gespecialiseerd in het beantwoorden van ja en nee vragen. Een echte waarzegger gebruikt zijn of haar gaven en waarschijnlijk specifieke hulpmiddelen om uw vraag accuraat te kunnen beantwoorden. 

Over ja en nee vragen en voorspellingen

Ja en nee vragen zijn bijna altijd vragen waarbij het antwoord toekomst voorspellend is. Het is hierbij belangrijk om te weten dat het mogelijk is om elke vraag te stellen die u wilt maar dat het mogelijk is dat u geen antwoord op uw vraag krijgt. Dit is omdat de vaak niet vaststaat. Veel uitkomsten creëert uw zelf door de keuzes die u maakt. Toch zijn er ook veel dingen in uw leven die wel voorbestemd zijn. Als u een vraag stelt over bijv. uw liefdesleven en u wilt weten of u en uw ex-partner weer bij elkaar komen dan kan het zijn dat dit of nog niet vaststaat of het kan zijn dat het inderdaad voorbestemd is dat jullie weer bij elkaar komen. Het antwoord kan natuurlijk ook geen 'nee' zijn. Afhankelijk daarvan kan de voorspeller u een antwoord geven. Maar dat ligt er maar helemaal aan wat de voorspeller in uw toekomst ziet. Soms kan het zo zijn dat het inderdaad voorbestemd is maar dat het nog niet voorbestemd is voor u om dat al te weten. Dit kan verschillende redenen hebben. Een eerlijke en oprechte waarzegger zal dan ook zeggen dat zij u op dit moment geen duidelijk antwoord kan geven. Zelfs bij een ja/nee vraag zijn er dus meerdere antwoorden mogelijk.

Mogelijke antwoorden op uw vraag

  • Ja
  • Nee
  • Er staat nog niks vast, de uitkomst wordt gecreëerd door uw keuzes en gedrag
  • De uitkomst is wel al bekend maar is niet bestemd voor u om te weten

Waar kunt u goedkoop een ja of nee vraag stellen?

Zoals eerder genoemd kunt u dit het beste doen bij een echte waarzegger of voorspeller. Dit kunt u online doen via een waarzegger chat of door met een waarzegger te bellen. Via onze website kunt u direct in contact komen met professionele waarzeggers die u meteen met uw vraag kunnen helpen. 

Gratis ja of nee vraag stellen

Er is zelfs een mogelijkheid om gratis uw vraag te stellen aan een echte voorspeller. Dit kunt u doen via de gratis medium chat. Maar let op deze gratis waarzeggers zijn Engelstalig. Indien u de Engelse taal goed beheerst kunt u zelfs een gratis consult van 10 minuten ontvangen. U diennt dan wel uw credit card te registreren. Er is geen storting nodig!