Medium ja of nee vragen en antwoorden

Bent u op zoek naar een ja of nee antwoord van een medium, paragnost, helderziende, waarzegger of kaartlegger? Dan bent u zeker niet de enige. Online word er dan ook vaak gezocht naar een ja en nee waarzegger of ja en nee Orakel. Graag zouden wij hier wat meer duidelijk over geven. Is een ja/nee Orakel betrouwbaar en hoe werkt het precies? En waar kunt u het beste uw ja of nee medium vraag stellen

Wij geven u hier graag antwoord op. En natuurlijk kunt u direct in contact komen met de beste waarzeggers om uw brandende vraag meteen te stellen. 

Wat is een online ja of nee orakel?

Ja of nee Orakel
Ja of nee Orakel

Online kunt u op verschillende manieren een orakel of waarzegger raadplegen. De eerste manier is om een website te bezoeken waar u uw vraag kunt typen en dan verschijnt automatisch het antwoord Ja of Nee. Dit noemen ze ook wel een orakel widget. Wij zullen deze manier echter niet aanbevelen wanneer u een serieuze vraagt heeft. Deze manier van een Orakel raadplegen is eigenlijk meer geschikt als amusement. Er zit namelijk geen echte waarzegger aan de andere kant die deze antwoorden aan u geeft. Het is een computer gegenereerd antwoord. Daarom is het antwoord natuurlijk niet betrouwbaar en kunt u er beter niet teveel waarde aan geven.

Wij hebben natuurlijk verschillende online Orakels getest met vragen waar we het antwoord al op weten. En wat we al dachten bleek natuurlijk de waarheid. Het antwoord komt niet overeen met de werkelijkheid. Wij kunnen dus niet zeggen dat we geloven dat online Orakel widgets echt werken. Hetzelfde geldt eigenlijk voor online kaartleggingen die door een computer gestuurd worden. Wij raden altijd aan om een echte kaartlegger te raadplegen wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar antwoord. 

Wanneer u een serieuze vraagt heeft dan kunt u altijd beter een echte waarzegger of voorspeller raadplegen. Zij zijn vaak gespecialiseerd in het beantwoorden van ja en nee vragen. Een echte waarzegger gebruikt zijn of haar gaven en waarschijnlijk specifieke hulpmiddelen om uw vraag accuraat te kunnen beantwoorden. Zoals astrologie of tarotkaarten. Een online tarot chat is een geschikte manier om een betrouwbaar antwoord op uw ja of nee vraag te krijgen. 

Over ja en nee vragen en voorspellingen

Ja en nee vragen zijn vaak vragen waarbij het antwoord toekomst voorspellend is. Het is hierbij belangrijk om te weten dat het mogelijk is om elke vraag te stellen die u wilt maar dat het mogelijk is dat u geen antwoord op uw vraag krijgt. Dit is omdat de uitkomst vaak niet vaststaat. Veel uitkomsten creëert u namelijk zelf door de keuzes die u maakt. Toch zijn er ook veel dingen in uw leven die wel voorbestemd zijn. Deze gebeurtenissen hebben alles te doen met uw persoonlijke karma.

Als u een vraag stelt over bijv. uw liefdesleven en u wilt weten of u en uw ex-partner weer bij elkaar komen dan kan het zijn dat dit of nog niet vaststaat of het kan zijn dat het inderdaad voorbestemd is dat jullie weer bij elkaar komen. Het antwoord kan natuurlijk ook gewoon 'Nee' zijn. De waarzegger kan uw vraag in gedachten nemen en de kaarten voor uw leggen maar het Universum is verantwoordelijk voor het antwoord wat gegeven wordt. Soms kan het zo zijn dat het inderdaad voorbestemd is maar dat het nog niet voorbestemd is voor u om dat al te weten. Dit kan verschillende redenen hebben. Een eerlijke en oprechte waarzegger zal dan ook zeggen dat zij u op dit moment geen duidelijk antwoord kan geven. Zelfs bij een ja/nee vraag zijn er dus meerdere antwoorden mogelijk.

Mogelijke antwoorden op uw vraag

  • Ja
  • Nee
  • Er staat nog niks vast, de uitkomst wordt gecreëerd door uw keuzes en gedrag
  • De uitkomst is wel al bekend maar is niet bestemd voor u om te weten (Dit wordt dan zo niet aan u verteld) U krijgt dan andere informatie die belangrijk voor u is om te weten. Bijvoorbeeld inzichten en adviezen. Wanneer u de les geleerd heeft die u van de situatie dient te leren zal de voorbestemde uitkomst zich aanbieden. 

Ja of nee tarot vraag

De tarot is waarschijnlijk de beste methode die u kan helpen om een antwoord te krijgen op uw ja/nee vraag. Tarotkaarten zijn enorm betrouwbaar en ze staan erom bekend dat ze nooit liegen. Via een kaartlegging kunt u dan ook heel snel antwoord op uw vraag krijgen. Zo kunt u bijvoorbeeld via de chat al binnen 2 minuten uw antwoord gekregen hebben. Voor een ja of nee vraag wordt er meestal maar 1 kaart gelegd. Vaak staat een negatieve kaart voor ''nee'' en een positieve kaart voor ''ja''. Maar een ervaren waarzegger of helderziende kan vaak nog meer belangrijke informatie uit de kaart halen. Zo krijgt u snel duidelijk inzicht en een eerlijk antwoord op uw vraag. 

Waar kunt u goedkoop een ja of nee vraag stellen?

Zoals eerder genoemd kunt u dit het beste doen bij een echte waarzegger of voorspeller. Dit kunt u online doen via een waarzegger chat of door met een waarzegger te bellen. Via onze website kunt u direct in contact komen met professionele waarzeggers die u meteen met uw vraag kunnen helpen. 

Gratis ja of nee vraag stellen

Er is zelfs een mogelijkheid om gratis uw vraag te stellen aan een echte voorspeller. Dit kunt u doen via de gratis medium chat. Maar let op deze gratis waarzeggers zijn Engelstalig. Indien u de Engelse taal goed beheerst kunt u zelfs een gratis consult van 10 minuten ontvangen. U diennt dan wel uw credit card te registreren. Er is geen storting nodig!