Wat is een medium precies?

Mediums - Waar kan een medium mee helpen?

Wat is een medium?
Wat is een medium?

De meeste mensen denken dat mediums, helderzienden en paragnosten hetzelfde zijn. Dit is in zekere zin ook zo maar mediums beschikken over nog een andere gave waar paragnosten en helderzienden niet over beschikken. Dit is namelijke de gave om contact te maken met overleden personen. Een medium kan vaak net als een paragnost en helderziende informatie geven over iemand zijn verleden, heden en toekomst maar kan daarnaast ook boodschappen ontvangen van overleden dierbaren doorgeven. Wanneer u dus een geliefde verloren bent en hiermee in contact wilt komen dan is een bewezen medium hier de aangewezen persoon voor. 

Hoe werkt een medium precies?

Mediums contact met overledenen
Mediums contact met overledenen

Ieder medium is uniek en ze werken ook allemaal op hun eigen manier. Maar elk medium is in staat om zijn of haar vibratie te verhogen en zich op deze manier af te stellen op de spirituele wereld. Af stellen op de spirituele wereld kost dan ook erg veel energie en een medium consult duurt daan vaak ook niet langer dan 30 minuten. Een medium kan via trance in contact komen met overleden personen. Maar ook automatisch schrift kan gebruikt worden om zo boodschappen van de spirituele wereld te ontvangen. Een medium kan contact met een overleden persoon nooit afdwingen. De geest oftewel ziel van de overleden persoon heeft zelf de vrije keuze om wel of niet contact met het medium te maken. Het kan gebeuren dat u bijvoorbeeld een medium contacteerd omdat u contact wilt met uw overleden zus maar dat u boodschappen ontvangt van uw overleden opa. Een medium kan dus alleen kijken welke ziel zich aanbiedt en kan dus nooit vooraf garanderen dat u contact krijgt met de persoon waar  u graag contact mee zou willen. 

Wat is een trance medium?

Een trancemedium is iemand die zichzelf in trance kan brengen en op die manier boodschappen van overleden personen of van de spirituele wereld kan doorgeven. Tijdens een seance zal het medium volledig onder invloed van trance zijn zodat de geest het lichaam van het medium kan overnemen. Tijdens een reading wanneer het medium in diepe trance is, is hij/zij zich niet bewust van alles wat er gebeurd. Ook na de seance weet het medium zich vaak bijna niks te herinneren. Een medium kan in lichte of in diepe trance zijn. Tijdens een trance lijkt het of het medium in slaap is. Dit is echter niet het geval. Het persoonlijke identiteitsgevoel is sterk verminderd of zelfs helemaal niet aanwezig tijdens een trance. Er zijn verschillende manieren hoe iemand in een trance kan raken. Dit kan doormiddel van drugs of medicijnen komen maar bijvoorbeeld ook door te kort aan zuurstof. 

Tijdens hypnose of meditatie is het ook mogelijk om in trance te raken. Hierbij wordt in trance raken dan gezien als gewenst omdat het de poort naar het onderbewuste is. 

Wat is automatisch schrift?

Medium automatisch schrift
Medium automatisch schrift

Automatisch schrift is een manier van schrijven waarbij datgene wat er geschreven wordt niet bewust van de gedachte van de schrijver zelf komt. Tijdens automatisch schrijven kan de schrijver in een lichte of diepe trance zijn. Maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Het medium kan zich ook bewust zijn van wat hij/zij opschrijft maar totaal geen controle hebben over wat er geschreven wordt. Tijdens automatisch schrift wordt er contact gemaakt met het hogere bewustzijn, engelen, gidsen of andere entiteiten uit de spirituele wereld. Zij besturen als het ware de hand van het medium. 

Wat is een dieren medium?

Naast gewone mediums zijn er ook mediums die contact kunnen maken met dieren. Deze mediums worden ook wel dieren mediums genoemd. Een dierenmedium kan contact maken met de energie van een nog levend dier of overleden dier. Het maakt hierbij niet uit om wat voor een soort dier het gaat. Het kan om een hond, kat, vogel, konijn, paard of ander dier gaan. Dieren hebben ook een ziel en een dieren medium kan hier mee communiceren. Een dieren medium kan geraagdpleegt worden wanneer uw dier gedragsproblemen vertoond en u hier graag meer inzicht over zou willen ontvangen. Maar ook wanneer uw geliefde dier overleden is en u graag wilt weten of de ziel van uw dier nog om u heen is. 

Welke vragen kunt u aan een medium stellen?

Omdat een medium vaak ook een paragnost en helderziende is kunt u met bijna elke vraag bij een medium terecht. Zo kan een medium dus helpen met elke vraag over de liefde, werk, geld, kinderen, zwangerschap, verhuizing, hooggevoeligheid, angsten en fobieén, rouwverwerking en contact met overledenen. Mediums worden ook geregeld geraadpleegt voor het doen van toekomstvoorspellingen. 

Voorbeelden van medium vragen

  • Wat kan ik in de nabij toekomst verwachten?
  • Hoe kan ik het beste reageren in deze situatie?
  • Komen mijn ex en ik weer bij elkaar?
  • Heeft iemand uit de spirituele wereld een boodschap voor mij?
  • Wat vind mijn overleden moeder van mijn nieuwe partner?
  • Weet mijn overleden zus wat er nu speelt in mijn leven?
  • Heeft mijn overleden moeder pijn geleden?
  • Is mijn moeder nu mijn gids?

Kom direct in contact met bewezen mediums

Contact met een medium
Contact met een medium

Wanneer u zelf in contact wilt komen met een ervaren medium dat kan dat natuurlijk ook via onze website. Wij hebben namelijk de beste medium website alvast voor u uitgezocht. Wij hebben hier zelf meerdere medium consulten ontvangen en zijn hier erg tevreden over. De mediums waren alle zeer ervaren in wisten zeer specifieke dingen te benoemen. Daarnaast biedt deze medium website al goedkope consulten aan voor maar €10.  Om direct in contact te komen met een online medium via in een chatbox dan kunt u op onderstaande link klikken.