Medium voorspellingen - Persoonlijke toekomstvoorspellingen

Mediums, paragnosten, helderzienden, kaartleggers en waarzeggers staan er natuurlijk om bekend dat ze de toekomst kunnen voorspellen. Maar is dat nu echt zo of zijn toekomstvoorspellingen allemaal nep? Veel mensen geloven namelijk helemaal niet in mediums en al helemaal niet in toekomstvoorspellingen of ook wel helderziende voorspellingen genoemd. Toch is het zo dat mediums en waarzeggers steeds populairder worden. Zeker sinds de komst van het internet. Er komen steeds meer tv programma's over mediums en paranormale zaken. Dit is natuurlijk niet voor niks. Veel mediums hebben namelijk al bewezen dat ze voorspellingen kunnen doen die echt uitkomen. 

Hoe voorspelt een medium de toekomst?

Een medium, paragnost, helderziende of waarzegger kan op verschillende manieren de toekomst voorspellen. Veel mediums zien beelden of visioenen over de toekomst. Zij krijgen via het derde oog letterlijk te zien wat er in iemand zijn toekomst staat te gebeuren. Sommige mediums en paragnosten gebruiken ook hulpmiddelen om de toekomst te voorspellen. Dat verschilt eigenlijk per medium. Ook wanneer je hulpmiddelen gebruik heb je nog één of meerdere paranormale gaven nodig die je helpen om in de toekomst te kunnen kijken. Mediums en paragnosten hebben sowieso altijd een sterk ontwikkelde intuítie. 

Daarnaast kunnen ze vaak helder voelen, helder weten, helder zien, helder horen, helder ruiken en helder proeven. Ze gebruiken deze gaven om zo hun informatie te ontvangen. Deze informatie kan ook veel verschillende onderwerpen gaan zoals liefde, geld, werk, zwangerschap, verhuizing, kinderen, gezondheid, spiritualiteit etc.  

Hulpmiddelen om de toekomst te voorspellen

Er zijn een aantal hulpmiddelen die mediums en waarzeggers graag gebruiken om de toekomst mee te voorspellen. Een hulpmiddel waar iedereen weleens van gehoord heeft is de Tarot. Tarotkaarten en andere waarzegkaarten worden al eeuwen gebruikt om inzicht in iemand zijn leven en toekomst te krijgen. 

Verder zijn er ook nog mediums die gebruik maken van een waarzegbol, runen, een pendel of handlezen. Maar ook astrologie of numerologie kan gebruikt worden om informatie over iemand zijn toekomst te krijgen. 

Kan een medium alles voorspellen?

Mensen denken vaak dat een medium zomaar alles moet kunnen voorspellen. Als ze dat niet kunnen dan zullen ze wel niet echt zijn. Maar dat is zeker niet hoe het werkt. Wanneer een medium een vraag ergens over krijgt dan zullen ze zich op de vraag afstemmen en dan kunnen ze kijken welke informatie ze er over door mogen krijgen. Ze hebben zelf niet in de hand wat er doorgegeven wordt. Alle informatie wordt de mediums door het Universum gegeven. De informatie kan ook door gidsen of overleden personen gegeven worden. Een medium is in principe een doorgeefluik. 

Wanneer u bijvoorbeeld een vraag heeft over de winnende nummers van de lotto dan zullen de mediums deze vraag niet kunnen beantwoorden. Omdat het Universum deze nummers zeker niet zal doorgeven. Dat is namelijk niet waar medium readings voor bedoeld zijn. 

Wanneer een medium een naam doorkrijgt tijdens een reading dan komt deze informatie van het Universum. Hetzelfde geld voor alle andere informatie en voorspellingen. Het medium weet dus niet zomaar alles. Het kan dus zijn dat u het medium een vraag stelt waar hij of zij geen antwoord op kan geven omdat ze er gewoonweg niks over doorkrijgen. 

Wat kan een medium voorspellen?

Zoals eerder gezegd kan een medium veel verschillende dingen voorspellen. Ze kunnen eigenlijk voorspellingen doen over elk onderwerp dat u maar kunt bedenken. Mits ze er iets over door mogen krijgen natuurlijk. 

Helderziende liefdes voorspellingen

Medium liefdes voorspelling
Medium liefdes voorspelling

Mediums doen vooral veel voorspellingen op het gebied van de liefde. Zo kunnen ze voorspellen of u snel de liefde van uw leven tegenkomt maar vaak ook hoe uw nieuwe relatie zal verlopen. Heel veel mensen hebben vragen over de liefde. Iedereen heeft liefde nodig en dat is waar eigenlijk alles ook om draait. Daarom is liefde waarschijnlijk wel het meest besproken onderwerp bij mediums en paragnosten. Sommige mediums zijn ook gespecialiseerd op het gebied van de liefde en staan erom bekend dat ze zuivere liefdesvoorspellingen kunnen doen. 

Liefdes vragen die een medium zou kunnen beantwoorden

 • Wanneer zal ik een nieuwe partner ontmoeten?
 • Zullen we gaan trouwen?
 • Hoe zal de relatie verlopen?
 • Zullen we kinderen krijgen?

Werk en geld voorspellingen

Het onderwerk geld en werk word ook veel besproken tijdens een consult. Mensen willen vaak weten wat hun op financieel gebied te wachten staat. Zo kan een medium, waarzegger, helderziende of paragnost voorspellen wanneer u een nieuwe baan krijgt, of uw financiele situatie snel verbeterd en of uw nieuwe bedrijf succesvol zal zijn. U kunt een medium of paragnost dus contacteren voor elke werk of geld gerelateerde vraag. Het medium kan dan kijken of hij of zijn dan voorspellingen voor de toekomst kan doen. 

Werk en geld vragen die een medium zou kunnen beantwoorden

 • Wat kan ik doen om meer geld te verdienen?
 • Hoe kan ik mijn bedrijf succesvol maken?
 • Zal ik snel meer geld verdienen?
 • Krijg ik de baan waar ik voor gesolliciteerd hebt?

Zwangerschap voorspellingen

Medium voorspelt zwangerschap
Medium voorspelt zwangerschap

Nog een erg veel besproken onderwerk is zwangerschap. Mediums en paragnosten worden veel geraadpleegd voor het doen van verschillende zwangerschap voorspellingen. Vaak willen mensen weten wanneer ze zwanger zullen worden. Maar ook hoeveel kinderen ze in totaal krijgen en of het een jongen of een meisje zal worden. Daarnaast kan een medium ook voorspellingen hoe een zwangerschap zal verlopen en kunnen ze vaak al veel vertellen over het karakter van het het nog ongeboren kindje. 

Zwangerschap vragen die een medium zou kunnen beantwoorden

 • Word ik dit jaar nog zwanger?
 • Zullen we samen kinderen krijgen?
 • Hoeveel kinderen krijg ik?
 • Hoe zal de zwangerschap verlopen?
 • Krijg ik een jongen of een meisje?
 • Wat zal mijn kindje allemaal leuk vinden?
 • Hoe word het karakter van mijn kindje?

Helderziende voorspellingen 2024

Vooral jaarvoorspellingen zijn erg populair. Mensen zijn vaak erg nieuwsgierig naar wat het komend jaar hun zal brengen. Wat zal er op mijn pad gaan komen? is een vraag die vaak gesteld word. Een medium, waarzegger, paragnost of helderziende kan wanneer u interesse heeft  een kijkje nemen in uw toekomst voor bijvoorbeeld de komende 12 maanden. Zeker nu het jaar alweer bijna voorbij is gaan mensen zich afvragen of het volgend jaar een beter jaar zal worden? Of ze in 2024 een nieuwe zullen vinden, gaan verhuizen, eindelijk zwanger worden of de liefde van hun leven tegen het lijf gaan lopen. Wanneer u een medium of helderziende raadpleegt voor het doen van helderziende voorspellingen is het altijd het beste dat u alles openlaat en geen verwachtingen heeft. Zo heeft u de minste kans om teleurgesteld te worden. Misschien wilt u graag zwanger worden maar ziet het medium dit niet direct tijdens het consult. Dan wilt het nog niet zeggen dat het niet kan gebeuren. Niet alles wat u te wachten staat kan het medium al voorspellen. Sommige dingen staan nog niet vast en terwijl anderen dingen misschien nog niet voorbestemd zijn voor u om te weten.

Voor en nadelen van toekomstvoorspellingen

Wanneer u door een medium of helderziende uw toekomst laat voorspellen houdt er dan altijd rekening mee dat het ook zo kan zijn dat u dingen te horen krijgt die u niet zo leuk vindt. Een echt medium zal u altijd de waarheid vertellen. Het is belangrijk dat u daar goed over na denkt voordat u naar een medium stapt. 

Waar kan ik de toekomst laten voorspellen?

Online zijn er verschillende websites waar u in contact kunt komen met mediums en waarzeggers. U kunt ervoor kiezen om te bellen of om te chatten met een medium of waarzegger. Het kan vaak moeilijk zijn om een goede website van een minder goede website te onderscheiden. Misschien weet u niet goed waar u op moet letten en hoe u een geschikt medium kunt vinden. Daarom hebben wij alvast de moeite voor u gedaan. Wij hebben veel verschillende medium sites getest en hebben daar 2 websites van uitgekozen die wij als beste hebben beoordeeld. Via deze websites kunt u direct in contact komen met betrouwbare en ervaren online mediums en paragnosten. U kunt hier ook al voor €10 een compleet medium consult ontvangen.