Whatsapp mediums en paragnosten

Contact met een medium via Whatsapp

Wist u dat er ook een mogelijkheid bestaat om in contact te komen met een medium via Whatsapp? Helaas zijn er nog niet veel aanbieders die deze vorm van contact met mediums, paragnosten, helderzienden. kaartleggers en waarzeggers aanbiedt. Chatten met mediums via Whatsapp is vandaag de dag nog niet zo heel populair. De meeste mensen vinden het toch fijner om via een echte medium website met mediums en paragnosten te chatten. Toch vermoeden wij dat chatten met mediums via Whatsapp in de toekomst wel zal gaan toenemen. 

Hoe werkt chatten via Whatsapp?

Meestal kunt u door naar een speciaal nummer te appen in contact komen met de mediums. Eerst krijgt u dan een berichtje met de mogelijkheden. U kunt dan kiezen voor een bepaald vast bedrag een aantal vragen te stellen. Bijvoorbeeld voor €10 mag u 2 vragen stellen. Of voor €35 mag u een week lang 2 vragen stellen. 

Via whatsapp messenger kunt u dezelfde vragen stellen als bijvoorbeeld via de telefoon of online chat. Enige nadeel is dat u voor hetzelfde bedrag meestal minder vragen kunt stellen. U zit dus vast aan een beperkt aantal vragen. Hierdoor is een whatsapp consult of whatsapp reading dus meestal duurder. 

Toch liever direct live chatten?

Wilt u toch liever meteen met een bewezen medium chatten? Dan kan dat direct via onze website. Wij hebben alvast de beste medium chat website voor u uitgezocht. Deze website behoort tot de beste van de Benelux. Voor €10 heeft u hier al een compleet consult. 

U kunt hier niet alleen via de chat een consult aangaan maar ook via de email. Er zijn altijd meerdere consulenten direct beschikbaar om u te helpen met elke vraag die u in gedachten heeft.