Whatsapp mediums - Contact met een medium of paragnost via Whatsapp

Wist u dat er ook een mogelijkheid bestaat om in contact te komen met een medium via Whatsapp? Helaas zijn er nog niet veel aanbieders die deze vorm van contact met mediums, paragnosten, helderzienden. kaartleggers en waarzeggers aanbiedt. Chatten met mediums via Whatsapp is vandaag de dag nog niet zo heel populair. De meeste mensen vinden het toch fijner om via een echte medium website met mediums en paragnosten te chatten. Toch vermoeden wij dat chatten met mediums via Whatsapp in de toekomst wel zal gaan toenemen.

Hoe werkt chatten via Whatsapp?

Meestal kunt u door naar een speciaal nummer te appen in contact komen met de mediums. Eerst krijgt u dan een berichtje met de mogelijkheden. U kunt dan kiezen voor een bepaald vast bedrag een aantal vragen te stellen. Bijvoorbeeld voor €10 mag u 2 vragen stellen. Of voor €35 mag u een week lang elke dag 2 vragen stellen. 

Via whatsapp Messenger kunt u dezelfde vragen stellen als bijvoorbeeld via de telefoon of online chat. Een nadeel is dat u voor hetzelfde bedrag meestal minder vragen kunt stellen. U zit dus vast aan een beperkt aantal vragen. Hierdoor is een whatsapp consult of whatsapp reading dus meestal duurder. Wij hebben ook weleens meegemaakt dat er via whatsapp geautomatiseerde berichten verzonden worden. We hebben het idee dat er via whatsapp ook meer fraude gepleegd wordt dan via een chat of bel website. Het is op deze manier namelijk nog makkelijker om mensen op te lichten en nep consulten te geven. Iedereen kan namelijk zomaar via whatsapp consulten aanbieden. Terwijl aanmelden bij een goede chat site toch een stuk ingewikkelder is en er ook streng gescreend wordt om te kijken over welke kwaliteiten iemand beschikt en hoe ervaren iemand is. Wat ons betreft bent u beter af als u kiest voor een betrouwbare chat of bel website. 

Toch liever direct live chatten?

Wilt u liever meteen met een bewezen medium chatten? Dan kan dat direct via onze website. Wij hebben alvast de beste medium chat website voor u uitgezocht. Deze website behoort tot de beste van de Benelux. Voor €10 heeft u hier al een compleet consult. 

U kunt hier niet alleen via de chat een consult aangaan maar ook via de email. Er zijn altijd meerdere consulenten direct beschikbaar om u te helpen met elke vraag die u in gedachten heeft.